fbpx

Wimpers

Sprekende oogopslag met wimperextensions

  • Wil je er altijd stralend en uitgeslapen uitzien?
  • Ben je het zat om vroeg op te moeten staan om je op te maken?
  • Wil je geen uitgelopen mascara meer tijdens het sporten of op vakantie?

Dan zijn wimperextensions ideaal voor jou!

Wimperextensions zijn ideaal voor op vakantie, voor een bruiloft, een feest of gewoon in het dagelijks leven. Bij Salon Beautify wordt een passende behandeling geboden door te kijken naar je natuurlijke wimpers, om schade te voorkomen aan je wimpers. Om de mooie oogopslag met wimperextensions te behouden, dienen de wimpers bijgewerkt te worden binnen 2 tot 4 weken. De wimperstylistes bij Salon Beautify zijn nationaal en internationaal opgeleid en geven je gegarandeerd een passend advies op het gebied van wimperextensions. Bij Salon Beautify zijn jouw wimpers in goede handen en uiteraard worden de extensions pijnloos gezet.

Voorafgaand aan de behandeling zal er een intakeformulier ingevuld worden over contra-indicaties. Zorg ervoor dat je met schone wimpers (zonder mascara) naar de afspraak komt. Ook thuis, na de behandeling, dienen de wimperextensions goed gereinigd te worden. Hierover krijg je meer informatie tijdens de afspraak en je krijgt een nazorgformulier mee. Salon Beautify werkt geen set bij die door een andere salon is gezet. De wimperextensions zullen eerst verwijderd worden, voordat een nieuwe set wordt geplaatst. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Voordelen van wimperextensions:

  • Sprekende oogopslag;
  • Tijdbesparing in de ochtend;
  • Geen uitgelopen mascara meer;
  • Pijnloze behandeling;
  • Geen schade aan natuurlijke wimpers.

One by one wimperextensions

Ben je op zoek naar de natuurlijke, classic look? Dan zijn deze extensions wellicht iets voor jou. Bij one by one wimperextensions wordt namelijk op iedere natuurlijke wimper één wimperextension geplaatst. Er is ontzettend veel mogelijk, want de extensions zijn er in verschillende krullen, diktes en lengtes. One by one wimperextensions kunnen je wimpers een mooie krul geven, verlengen én voller maken. Het gebruik van mascara is niet meer nodig: geen uitgelopen mascara meer! Wie wil dat nou niet?

De eigenaresse van Salon Beautify heeft zelfs de eerste prijs gewonnen op de Lash Battle in 2016 in categorie: Master One by one!

Russian volume wimperextensions

Bij russian volume wimperextensions worden meerdere (flinterdunne) wimperextensions geplaatst op één natuurlijke wimper, wat een volle glamourlook geeft. Doordat de wimperextensions dun en licht zijn, kunnen natuurlijke wimpers dit dragen zonder schade op te lopen. Hoeveel wimperextensions op één natuurlijke wimper kunnen worden geplaatst, is afhankelijk van de sterkte van de natuurlijke wimper. Dit varieert van 2D tot 6D. Voor een optimaal resultaat wordt bij Salon Beautify de opbouw en stijl aangepast op de vorm en ligging van jouw ogen. Je ogen zullen weer stralen met het dragen van wimperextensions!

Wimperlift

Wil of kan je geen wimperextensions dragen? En wil je de wimperkrultang niet meer dagelijks gebruiken? Dan is de wimperlift de perfecte behandeling voor jou. Bij de wimperlift worden je natuurlijke wimpers gelift vanaf de haarwortel, wat zorgt voor optisch meer lengte en volume voor maar liefst 6 tot 8 weken. Nog een voordeel: ook de babyhaartjes worden gelift, wat vaak niet lukt met een wimperkrultang. Ga je binnenkort op vakantie of komt het gewoon goed uit om geen of minder mascara te gebruiken? Tijdens de wimperlift is het mogelijk om je wimpers te laten verven. De behandeling duurt 50 tot 60 minuten en na daarna dienen je wimpers gedurende 24 uur droog te blijven. Na 24 uur mag er weer mascara gebruikt worden. 

Salon Beautify is erkend trainingslocatie van het prachtige wimperliftmerk L’avely. De eigenaresse van Salon Beautify heeft zelfs de eerste prijs gewonnen op de Lash World Cup in 2018 in categorie: Expert Wimperlifting!

Bekijk training