fbpx

Wenkbrauwen

Shapen en verven

Perfect brows zijn niet meer weg te denken! Salon Beautify is hét adres om je wenkbrauwen mooi in shape te laten brengen, door ze te laten waxen of threaden (epileren met touw). Omdat ieder gezicht anders is, wordt er gezocht naar de perfecte wenkbrauwvorm bij jouw gezicht. Wil je je wenkbrauwen laten waxen? Salon Beautify gebruikt een milde wax die zich alleen aan de haartjes hecht (zelfs de donshaartjes) en niet aan de huid. Daarnaast kunnen je wenkbrauwen in een passende kleur geverfd worden, wat zorgt voor meer expressie in het gezicht. Salon Beautify maakt gebruik van zowel verf die zich alleen hecht aan de wenkbrauwhaartjes, als hennaverf die zich ook hecht aan de huid onder de wenkbrauwen. Hennaverf zorgt voor een opvallende en vollere wenkbrauw.

Henna Brows

Wenkbrauwen verven met Henna is een populaire manier om de wenkbrauwen tijdelijk voller te maken. De verf hecht zich namelijk niet alleen op de wenkbrauwhaartjes, maar ook op de huid! Op de haartjes blijft de henna tot wel 6 weken zitten, op de huid zal de henna 1 tot 2 weken te zien zijn. Ideaal voor op vakantie! Twijfel je over een behandeling met permanente make-up voor je wenkbrauwen? Test dan met Henna Brows of bijvoorbeeld PMU powderbrows iets voor jou zijn. Mocht het tegenvallen, dan heb je na 6 weken je natuurlijke wenkbrauwen weer terug.

Salon Beautify is tevens erkend trainingslocatie van het geweldige hennamerk Imperium Henna.
Bekijk training

Brow lift

Brow lift, ook wel brow lamination genoemd is de wenkbrauw trend van 2020 waarbij de wenkbrauwhaartjes worden gelift en geverfd voor een fluffy en natuurlijke brow look. Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij de natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotions. Hierdoor lijken de wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Brow Lamination is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes.