Waarom Cosmedix?

Al meer dan 20 jaar is Cosmedix leider in veilige en resultaatgerichte formules in huidverbeteringsproducten. Dit doen zij door schone formules te combineren met medische technologieën. Cosmedix haalt als enige merk resultaten zonder nadelige effecten als roodheid, droogte en schilfering. Cosmedix bevat een uniek gepatenteerd Vitamine A step-up programma voor thuis en in de salon.

Wat is er nou zo bijzonder aan Vitamine A/Retinol?

Retinol is een vorm van vitamine A. Het staat bekend om zijn krachtige celvernieuwende capaciteiten. Naarmate de huid ouder wordt, vertraagt de celvernieuwing en de collageenproductie. Retinol versnelt juist de celvernieuwing en is daardoor een goed ingrediënt voor het behandelen van de zichtbare tekenen van huidveroudering. Daarnaast verbetert retinol de huidstructuur en verheldert het je huid, verfijnt de fijne lijntjes en maakt pigmentatie minder zichtbaar.

Behalve bij het tegengaan van huidveroudering is retinol ook effectief in te zetten tegen onzuiverheden. Denk daarbij aan grove poriën en hardnekkige ontstekingen. Retinol komt in de gehele poriewand terecht, vanaf de opening aan het huidoppervlak tot aan de verbinding met de talgklier. Onzuiverheden beginnen vaak met een verstopping diep in de porie. Retinol verwijderd de dode huidcellen en ‘ontstopt’ als het ware zo de poriën.

En dat is nog niet alles wat dit ingrediënt kan doen op het gebied van huidverbetering en het voorkomen van huidveroudering. Retinol is namelijk ook een antioxidant. Dit betekent dat de huid beschermd wordt tegen schadelijke vrije radicalen van buitenaf. Daarbij kun je denken aan make-up, roken, alcohol en medicijngebruik, verontreinigde lucht en UV Licht. Ook stress heeft een grote invloed op de hoeveelheid vrije radicalen in je lichaam.

Wat kan ik voor je betekenen?

Als we samen gaan werken naar huidverbetering starten we met een intakegesprek. In dit gesprek doe ik een huidanalyse om te bepalen met welke starterkit je thuis aan de slag gaat. Deze starterkit bestaat uit 4 of 5 producten om je huid te reinigen en een dag en nachtverzorging. Na 4 weken thuisgebruik is je huid klaar voor de peeling. Omdat de peelings van Cosmedix zo zuiver en effectief zijn heeft je huid voorbereiding nodig. Wil je meteen na de intake een gezichtsbehandeling? Dat kan natuurlijk ook, dan kiezen we voor een facial. Een facial is een mildere behandeling waarbij je huid geen voorbereiding nodig heeft.

Voor wie zijn deze nieuwe behandelingen?

Nou eigenlijk voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren. Dit kan zijn als je een erg droge of vette huid hebt, als je last krijgt van fijne lijntjes of rimpels, als je last hebt van pigmentvlekjes in het gezicht, een onzuivere huid of acne, een hele gevoelige/ rode huid, rosacea of couperose, of littekens in het gezicht. Heb je een vraag over de behandelingen of over Cosmedix? Laat het me weten dan kijken we of ik iets voor je kan betekenen. Cosmedix is een prachtig merk wat bestaat uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen schadelijke stoffen, uiteraard is Cosmedix ook niet op dieren getest.

Kennismaking en VIP dag

Om jullie kennis te laten maken met de behandelingen van Cosmedix heb ik voor de maand mei een aantal acties! Wil je gaan werken aan huidverbetering dan is de intake met huidanalyse, de starterkit voor thuis en de peeling behandeling van €180,- nu voor €130,- De behandeling zal dan plaats vinden op de VIP dag op 1 juni (of een andere dag naar keuze). Wil je een intake en meteen van een luxueuze facial treatment genieten? De facials zijn in mei van €105,- voor €65,- Ook is de skintroduction, waarin je kort de producten van Cosmedix kan ervaren van €75,- voor €45,-