Vanaf november gaat Salon Beautify starten met het geven van trainingen. Op 16 november staat de eerste L’AVELY wimperlift training gepland. Wilt u zich inschrijven of meer informatie over de trainingen? Mail dan naar info@salonbeautify.nl

Een wimperlift training op het hoogste niveau
Bent u een beginnend professional of al ervaren op het gebied van beautybehandelingen? Wilt u leren om de wimperlift behandeling uit te voeren op het hoogste niveau?

Train dan met L’AVELY tijdens onze wimperlifting training bij Salon Beautify. Onze wimperlifting trainingen zijn up-to-date met de nieuwste kneepjes van het vak (wedstrijdniveau wimperlifting). Ons eigen team won in 2018 twee keer een prijs voor wimperlifting op een internationale wedstrijd!

Wij weten dus als geen ander wat er nodig is om het perfecte resultaat te bereiken en dit leren we u graag in onze trainingen.

For the real brow queens

Imperium Henna is makkelijk in gebruik en trekt erg snel in. De wenkbrauwverf is gemaakt door experts, voor professionals. Gebaseerd op de beste haarverf ingrediënten (er is geen roodheid in de imperium kleuren). Henna komt uit de hennastruik (Lawsonia inermis). Deze struik groeit in Noord Afrika, het Midden Oosten en India. Parfum wordt gemaakt van de bloemen van deze struik, de verfstof die uit deze struik komt, wordt gebruikt voor henna verf.

Imperium Henna heeft 6 hoge kwaliteit kleuren die je met elkaar kan mixen of individueel kan gebruiken. Blond, licht bruin, medium bruin, donker bruin, grijs en zwart. Hierdoor is er altijd een passende kleur voor uw klanten.