Salon Beautify gaat samenwerken met een cosmetisch arts. Dokter Kevin, werkzaam bij Clinic 63, komt maandelijks naar de salon om botox en filler behandelingen uit te voeren.

Clinic63 is een gespecialiseerde cosmetische kliniek. Zij bieden hoogstaande behandelingen aan met de modernste apparatuur en uitstekende producten. De filosofie is om de klant op de eerste plaats te zetten en te zorgen voor een warme, vriendelijke omgeving waarin de klanten hun cosmetische doelen kunnen nastreven en nieuwe ideeën over uiterlijk en verjonging kunnen ontdekken.

Ze begrijpen het belang van privacy, waardigheid en vertrouwelijkheid. Samen met u bespreken ze wat uw wensen zijn en kijken ze naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Dit doen zij door het gebruik van veilige, effectieve technieken. Daarnaast gebruiken zij de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten.

Dokter Kevin is een jonge gemotiveerde cosmetisch arts, gedreven om mensen er op hun best uit te laten zien. Hij is afgestudeerd in het AMC ziekenhuis te Amsterdam en heeft hier de specialisatie orthopedische chirurgie gedaan. Na zijn afstuderen is hij direct aan het werk gegaan als cosmetisch arts. Dokter Kevin is gespecialiseerd in injectables als botox en filler behandelingen. Daarnaast heeft hij zich nog verder ontwikkeld in diverse lasertechnieken.

Op 30 juli ontvangt iedereen 20% korting op alle behandelingen bij Dokter Kevin

Dokter Kevin is aanwezig tussen 18.00 en 21.00 uur. Het is mogelijk om vrijblijvend een intake gesprek met dokter Kevin in te plannen. Wilt u er na de intake nog even over na denken, kan dit natuurlijk kosteloos. Wilt u zich wel direct laten behandelen, is dit ook mogelijk.

Botuline Toxine
1 zone €150
2 zones €275
3 zones €400

Fillers
1ml €350
2ml €650

TCA peeling
€350

Spataderen wegspuiten
Spatader behandeling kleine zone (1 been) €150,-
Spatader behandeling grote zone (2 benen) €300-

Meer informatie over clinic 63 en de kliniekervaringen van Dokter Kevin zijn te vinden via: ervaringen Clinic63
We hopen jullie te zien op 30 juli! Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Liefs,
Laura

Salon Beautify