Wil je strakke en vollere wenkbrauwen waarbij de kleur langer op de huid blijft zitten dan enkele dagen? Kies dan voor een BrowTastic Henna behandeling. We stylen, shapen en tinten je wenkbrauwen met speciale 100% plantaardige henna verf van BrowTastic. Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruikt, is Brow Henna de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. De henna hecht zich niet alleen op de haren, maar ook op de huid! Afhankelijk van je huidtype, de nazorg en de kleur die je kiest blijft Browtastic Henna tot wel 1 tot 2 weken op de huid aanwezig. (*2 weken is op basis van een middelbruine kleur en een droog huidtype)

De haartjes blijven zelfs 6 tot 8 weken gekleurd! BrowTastic Henna is een zeer veilige manier om de wenkbrauwen te verven. De henna is een 100% plantaardig en zuiver natuurproduct dat wordt gemaakt van de struik Lawsonia Inermis. Het is vrij van PPD, zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. De kleuren komen tot stand doordat henna poeder wordt vermengd met andere gedroogde planten. In onze salon heb je keuze uit diverse kleuren deze kunnen we naar wens door middel van menging “warmen” of juist “koeler” maken.

BrowTastic Henna zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen. BrowTastic Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie gekleurde wenkbrauwen wil hebben. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt. BrowTastic Henna kan ook toegepast worden bij micro-pigmentatie, grijze wenkbrauwen, permanente make-up en microblading.

Nazorg en advies
Houdt de wenkbrauwen de eerste 24 uur na de behandeling droog en reinig ze de eerste avond van de behandeling niet. Huidverzorgingsmiddelen met fruitzuren, op oliebasis, scrubs en peelings laten de kleur eerder vervagen. Daarnaast zal de zon of zonnebank de kleur ook eerder doen vervagen.

Contra indicaties:

√ Bij tekort aan Glycose-6-fosfaat dehydrogenase (G6PD)
√ Bij bloedarmoede- als je het medicijn lithium neemt
√ Bij wondjes rondom de huid van de wenkbrauwen
√ Als je wenkbrauw haren kort geleden nog zijn geverfd

Allergie: De kans op een allergische reactie is minimaal maar kan altijd voorkomen. Heb je eerder een allergische reactie gehad op haarverf of wenkbrauwverf dan raden we je de hennabehandeling af. Mocht er na de behandeling toch een huidreactie optreden dan verzoeken we je direct contact op te nemen met de huisarts.

Behandeling €30,-

– Reinigen en scrubben wenkbrauwen
– Analyse vorm gezicht en wenkbrauwen
– Wensen van de klant bespreken
– Vorm en kleur bepalen
– Tinten met henna Waxen / tweezen / trimmen
– Nazorg en advies